VAN BELEVINGSBOX TOT FINAAL ONTWERP IN 3 STAPPEN

© Augustijns Keukens & Interieur - 2020

Eén handige box, boordevol inspiratie

BELEVINGSBOX

Wil u een keuken, badkamer of interieur op maat, maar heeft u geen idee waar te beginnen? Of heeft u wel al een concreet beeld in uw hoofd, maar bent u niet helemaal zeker of deze materiaal- en/of kleurkeuze past in uw huidig interieur? 

Vraag uw gepersonaliseerde Augustijns-belevingsbox aan en ontdek het in alle comfort vanuit uw woonkamer!

Vul op basis van onderstaand formulier in welke materialen en kleuren uw voorkeur genieten. 

Vervolgens stelt één van onze adviseurs uw box samen met verschillende stalen en informatiebrochures. 

Die ontvangt u na enkele dagen bij u thuis! 

- 2 -

- 1 -

- 3 -

Gaat u voor een landelijke, tijdloze, strakke of hypermoderne keuken of interieur? Vertel ons aan de hand van bovenstaande vragenlijst waar u van droomt, en stel zelf een belevingsbox samen die perfect aansluit bij uw wensen.


Heeft u het formulier ingevuld? Dan ontvangt u de belevingsbox na enkele dagen bij u thuis en kan u - in alle comfort - ontdekken welke kleuren en materialen uw voorkeur genieten en het best passen in uw woning. Bovendien hoeft u uw keuze helemaal niet alleen te maken. Één van onze keuken- en interieuradviseurs belt u namelijk nog op om eventuele vragen te beantwoorden.

Gekozen voor alle kleuren, materialen en handige extra's? Dan gaan we over naar het ontwerp van uw droomkeuken, -badkamer of interieur! Aan de hand van uw voorkeuren, tekent één van onze adviseurs uw gedroomde project uit. Helemaal tevreden? Dan is het enkel nog aftellen naar de plaatsing van uw keuken, badkamer of interieur!

Vorige

STEL UW GEPERSONALISEERDE BELEVINGSBOX SAMEN:

Volgende

Wil u een keuken op maat, maar heeft u geen idee waar te beginnen? Of heeft u al een concreet beeld in uw hoofd, maar bent u niet helemaal zeker of deze materiaal- en kleurkeuze in uw interieur past? 

Vraag uw gepersonaliseerde Augustijns-belevingsbox aan  met verschillende stalen en informatiebrochures en ontdek het in alle comfort vanuit uw woonkamer!

VUL DE VRAGENLIJST IN

ONTVANG UW BOX BIJ U THUIS

ONTWERP SAMEN MET ONS UW KEUKEN OF INTERIEUR

In de belevingsbox vindt u zowel op de flyer, als op de staaltjes enkele QR-codes terug. Deze geven u meer uitleg over Augustijns of over de staaltjes in kwestie die u geselecteerd heeft. Scan deze dus in via een QR Reader op uw smartphone en ontdek meer informatie over ons of over uw gekozen materialen!

Heeft u nog nooit gebruik gemaakt van een QR-code? Download dan via de Google Play Store een QR-reader. Open vervolgens deze applicatie en scan de QR-codes in. Bij een iPhone kan u gewoon gebruikmaken van uw camera-functie.